Gyümölcsöző Gyümölcsészet


« vissza

Szakmai fotók készítése - képzés (2016. 02)

Meghívó
Gyümölcsészeti szakmai fényképezés


Tanfolyam a gyümölcsészet színvonalas fényképes dokumentálása érdekében


Idő: 2016. február 13. (szombat) és február 27. (szombat). Mindkét napon 9.30 és 16.30 óra között, egy órás ebédszünettel.
Hely: Drávafok, Fodor-kúria (a volt vasútállomással szemben)
Oktató: Dékány Zsolt


A tanfolyam célja: A gyümölcsészet természetszerű módozatai (ökológiai gyümölcstermesztés, alkalmazkodó gyümölcsészet, permakultúra stb.) járatlan utak, amelyek kísérletezést, megfigyeléseket, a tapasztalatok dokumentálását, az előadások, publikációk vagy kiadványok illusztrálását igénylik. A tanfolyamon a fényképezés alapismereteinek oktatásával segítjük, hogy a fényképes dokumentumok és illusztrációk mind szakmai, mind esztétikai szempontból értékesek legyenek.


Kiknek ajánljuk?
A tanfolyamot elsősorban gyakorló gyümölcsészeknek ajánljuk, akik számára a fényképezés fontos eszköz mindennapi munkájukban, előadásaikban, képzéseikben, publikációikban. Másodsorban azok számára is hasznos lehet, akiknek más, hasonló jellegű területen (pl. közösségfejlesztők, természetvédők, erdészek és más gazdálkodók stb.) van szükségük fényképezésre.


A Norvég Alap támogatásának köszönhetően a tanfolyam költségének csak egy részét kell a részvételi díjakból fedezni. A két nap részvételi díja összesen 7.000 Ft/fő, amelyet egy összegben az első napon, a képzés helyszínén kell befizetni.


Egyéb tudnivalók.
  • A Drávafokra utazást mindenki önállóan oldja meg. Előzetes kérésre a vonattal érkezőket Sellyéről autóval Drávafokra szállítjuk a résztvevő költségén.
  • Ajánlatos saját fényképezőgépet hozni, amennyiben van. (A fényképezőgép nem feltétele a részvételnek, de erősen ajánlott.)
  • Félidőben egyszerű ebéd lesz, amelynek árát a részvételi díj fedezi.
  • Jelentkezni 2016. február 10-éig lehet. A résztvevők létszáma legföljebb 20 fő. Túljelentkezés esetén a jelentkezés sorrendje szerint fogadjuk el a jelentkezéseket.


További információk és jelentkezés:
Gedő Ibolya, tel.: 30-3898345 és e-mail:ormansagalapitvany@gmail.com
Várunk szeretettel minden érdeklődőt!


« vissza